TOKO YILDIZ

TOKO YILDIZ Uw Toko Yildiz Halal Döner & Italiaanse pizza

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 860 beoordelingen
2 aug 2021 om 22:17 Prima, niets op aan te merken.
29 jul 2021 om 4:02 Was niet goed deze keer geen smaak aan de kapsalon en de durum waren hard en taai erg jammer nooit klachten maar dit was echt bagger
28 jul 2021 om 19:19 Sehr lecker und super Service. Das Essen wurde uns bis auf den Campingplatz gebracht. Sehr netter Kontakt mit dem Lieferanten. Gerne wieder!
27 jul 2021 om 19:18 Bezorging top en vriendelijk. Eten was helemaal top tot ik mijn gebit zowat in tweeën kauwde op een stuk bot van 5 cm in de shoarma. En het ijsje was niet de smaak die was besteld. Kortom eten is prima maar er wordt slordig mee omgegaan... jammer.
18 jul 2021 om 20:23 Top, goed heet, snel bezorgd ipv 40min was het 25min.
12 jul 2021 om 20:48 Ik had een pizza lamsshoarma besteld en kreeg een pizza salami kaas. Ik had ik geen zin daarover te gaan bellen. Het rook lekker en ik had honger. Ik heb niet gekeken wat het prijsverschil is. Volgens mij is dit de tweede keer dat het niet correct was.
6 jul 2021 om 18:18 Bestel hier zowat elke week, sommige weken smaakt het echt perfect en sommige weken smaakt het echt niet lekker. De laatste maanden smaakt het echter veel vaker niet lekker.
5 jul 2021 om 16:35 Het spijt me, maar ik kan het restaurant niet genoeg aanbevelen. Ik vond een vlieg in mijn eten
4 jul 2021 om 16:36 Al paar keer pizza besteld en altijd lekker, nu een keer kapsalon en is zeker voor herhaling vatbaar!
3 jul 2021 om 21:32 Ongekruid, ongesmolten kaas en doner zo lang als lasagne bladen (kapsalon), jammer want ze kunnen het wel, erg afhankelijk van het humeur van de dag!
2 jul 2021 om 22:27 Eten was warm en smakelijk. Het lamsvlees was wel erg kruidig, een beetje overheersend. Vriendelijke bezorger, die ietsje te laat was maar heel netjes excuses maakte. Al met al wel voor herhaling vatbaar!
2 jul 2021 om 19:58 Super broodjes alleen ze waren al bijna koud. Zo jammer want de smaak van jullie broodjes is echt geweldig. Heet is beter!