TOKO YILDIZ

TOKO YILDIZ Uw Toko Yildiz Halal Döner & Italiaanse pizza

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1046 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Toko Yildiz. Meer weten? Ontdek meer

22 jun 2022 om 21:27 Eten viel tegen. Ik had de vegaschotel besteld met friet, aubergine, olijven, fetakaas, champignons, paprika en tomaat maar ik heb de aubergine, olijven en fetakaas niet gezien. Kreeg in plaats daarvan de paprika, tomaat en champignons in tomaten.
22 jun 2022 om 0:17 Ik had een shoarma Pizza en een kapsalon lam besteld. Helaas was het een shoarma kapsalon maar het ergste was dat hij heel zuur smaakte. We hebben direct geprobeerd contact op te nemen door 7 of 8 keer te bellen maar er werd gewoon niet opgenomen...
21 jun 2022 om 18:35 Ik heb besteld , had gebeld wanneer het ongeveer klaar was ze zeiden 10/15 minuten is het bij de deur maar na 40 min kwamen ze pas. Eten was op het randje van warm. Maar naast dat zeker lekker eten
21 jun 2022 om 12:49 Heerlijk!
18 jun 2022 om 22:28 Heerlijk eten , pizza's en vooral de Turkse pizza was verrukkelijk en snel én warm bezorgd !!
18 jun 2022 om 18:58 Goede turkse pizza. Groot, vers en warm.
13 jun 2022 om 18:21 Turkse pizza en kapsalon besteld. Half uur te laat maar das geen probleem. Jammer genoeg was bij de kapsalon de patat niet gaar en steenkoud. De Turkse pizza was droog en zat weinig smaak aan. Jammer
5 jun 2022 om 13:38 Erg lekkere pizza's en vrolijke bezorger, zeer tevreden! Tevens waren de pizza's echt goed warm
4 jun 2022 om 22:36 Heerlijk gegeten prima zo als altijd
4 jun 2022 om 20:33 Was heerlijk eten. Goed en snel bezorgd.
1 jun 2022 om 20:48 Eten was erg goed. Helaas de opmerking zonder gorgonzola niet gelezen oid dus dit zat er nog wel op.
28 mei 2022 om 20:21 Heerlijk gegeten. Zalig veel kaas op de kapsalon. Tosti kaas was wat te droog. Lekkere knoflooksaus en frisse salade erbij.