TOKO YILDIZ

TOKO YILDIZ Uw Toko Yildiz Halal Döner & Italiaanse pizza

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 380 beoordelingen
17 aug 2019 om 19:58 The food was very good quality and was nice and hot when it arrived only down side is that the ice cream on my order was incorrect but other than that everything was good
17 aug 2019 om 10:25 goede kwaliteit weer, en weer binnen de afgesproken tijd bezorgd.
16 aug 2019 om 21:24 Prima eten alleen is dit al de 3e keer dat ik iets anders krijg dan ik besteld had. Ditmaal 2x sambal in plaats van 1x knoflook en 1x sambal. Da's een verdomd heet broodje döner... De pizza feta met zwarte olijven heeft tegenwoordig ineens groene olijven
16 aug 2019 om 20:13 Binnen half uurtje werden de verrukkelijke pizza's bezorgd !! Tis echt een topzaak en aanwinst in Franeker !!
14 aug 2019 om 22:49 Matig
6 aug 2019 om 20:12 Pizza was gedeeltelijk verbrand en het ijsje was gesmolten. Voor mij niet weer bij dit bedrijf. Ik heb ook een review geplaatst bij google met foto's. Ik heb ze niet gebeld dit doe je bewust als bedrijf, ik bestel hier nooit weer iets.
28 jul 2019 om 21:30 Meer dan 2 uur zitten wachten, kreeg tijdens een telefoontje te horen dat het druk was. Het eten was in ieder geval warm, en goed te eten.
26 jul 2019 om 20:26 Mooi op tijd bezorgd en het eten was heerlijk en nog gloeiend heet!
18 jul 2019 om 20:42 Lekker!
18 jul 2019 om 19:25 zeer lekker en snel bezorgt.